THE CAMBRIDGE SCHOOL

SHKOLLA E GJUHËVE TË HUAJA

Loja Shperblyese

Kampanja Dhjetor – Loja Shperblyese – The Cambridge School.
The Cambridge School, është shkollë e akredituar për ofrimin dhe vlerësimin e gjuhëve të huaja, e cila operon për më shumë se 22 vite, në Kosovë dhe rajon. Gjatë gjithë këtyre viteve shkolla jonë gjithmonë ka përkrahur zhvillimin profesional të nxënësve dhe stafit në përgjithësi, duke ofruar kampanja të ndryshme vetëm për klientët e saj.
Gjatë këtyre 22 viteve, The Cambridge School është zgjeruar në tetë qendra shkollimi në tërë Kosovën, duke ofruar kështu aftësim dhe diplomim të mijëra nxënësve, gjatë këtyre 22 viteve në shkollë kanë kaluar mbi 110,000 nxënës.
Kjo shkollë sot me 05.12.2017 lanson lojën më të re shpërblyese. Pjesë e kësaj loje shpërblyese do të jenë të gjitha degët e The Cambridge School, si :Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Lipjan, Fushë Kosovë, Vushtrri dhe Skenderaj.


The Cambridge School si shkollë e gjuhëve të huaja, lanson këtë kampanjë për herë të parë në vend në bazë të së cilës do të dhurohen 26 shpërblime.


Dhuratat do të jenë : 

1 x Shetitje në Londër

1 x Iphone X

8 x Tablet

8 x Kurse gratis

8 x Libra nga Oxford University Press
Për çdo degë janë nga 3 fitues, të cilët do të fitojnë nga 1 x Tablet, 1 x Kurs Gratis dhe 1 x Libër.  Ndërsa të gjitha degët do të garojnë për 1 x Shetitje në Londër dhe 1 x Iphone X.
Për të qenë pjesë e kësaj loje, duhet vetëm të rexhistroheni në kursin e gjuhëve të  huaja dhe të bëni pagesën e totalit të nivelit.

Rregullat e lojës shpërblyese:
Ju lutemi t’i lexoni me kujdes kushtet e lojës shpërblyese sepse duhet të pajtoheni me këto kushte dhe rregullat e lojës, në mënyrë që të merrni pjesë në lojën shpërblyese e organizuar nga The Cambridge School.– Duke u regjistruar në një nga kurset e gjuhëve të huaja dhe duke e bërë pagesën e totalit të nivelit, ju do të jeni automatikisht pjesë e lojës shpërblyese.
Një fitues mund të shpërblehet me vetëm një çmim (dhuratë).


Kjo lojë shpërblyese do të jetë aktive prej datës 05.12.2017 deri më 29.12.2017  për të gjithë klientët dhe studentët tanë.Data, koha dhe vendi i tërheqjes së shpërblimeve do të jenë publike në web faqen dhe në rrjetet sociale të The Cambridge School. Tërheqja e shpërblimeve do të bëhet në mënyrë të rastësishme, më saktësisht Live në faqen e Facebook- ut.
Shkolla  jonë nuk është përgjegjëse në raste të refuzimit të vizës, për shpërblimin shetitje në Londer.