THE CAMBRIDGE SCHOOL

SHKOLLA E GJUHËVE TË HUAJA

Drenusha Latifi

“The Cambrigde School është njëra ndër shkollat më të avancuara në Kosovë sa I përket gjuhëve të huaja.  Përveq që kam qenë pjesë e kësaj shkolle dhe kam njohuri prej saj , une kam pasur fatin e madh të jem pjesë e nje udhëtimi dy javor në Londër në shkollën e gjuhëve të huaja “London School of English” ku njëherit mund të themi se kjo ka qenë njëra ndër eksperiencat më të veçanta. Vlen të theksohet se meritat më të mëdha I takojnë kësaj shkolle andaj bashkohuni me “ The Cambridge School of Kosova”

Drenusha Latifi – Këngëtare