This page is under construction. Please come back soon!

THE CAMBRIDGE SCHOOL

FOREIGN LANGUAGE SCHOOL

 • neziri en

  Ky kurs formohet me grupe të rregullta, pra fillon atëherë kur përmbushet numri për të filluar nivelin.

  Read more  »

  KURSE INDIVIDUALE REAL

  Ky kurs i përshtatet veçanarisht kërkesave të studentëve të cilët kërkojnë orare fleksibile. Ky lloj kursi zhvillohet vetëm me

  Read more  »

  Individual Courses

  Ky kurs i përshtatet veçanarisht kërkesave të studentëve të cilët kërkojnë orare fleksibile. Ky lloj kursi zhvillohet vetëm me pro

  Read more  »
 • Group Courses 3

  Ky kurs formohet me grupe të rregullta, pra fillon atëherë kur përmbushet numri për të filluar nivelin.

  Read more  »

  Group Courses 2

  Ky kurs formohet me grupe të rregullta, pra fillon atëherë kur përmbushet numri për të filluar nivelin.

  Read more  »

  Minigroup courses

  Ky kurs formohet me grup, përkatësisht 4-6 veta dhe i njëjti është i paraparë të përfundojë brenda një periudhe 3 mujore.

  Read more  »
 • Group Courses

  Ky kurs formohet me grupe të rregullta, pra fillon atëherë kur përmbushet numri për të filluar nivelin.

  Read more  »

  Individual Courses

  Ky kurs i përshtatet veçanarisht kërkesave të studentëve të cilët kërkojnë orare fleksibile. Ky lloj kursi zhvillohet vetëm me pro

  Read more  »

Happy Students

What our students say About Us?

 • Burim Avdiu Burim Avdiu Burim Avdiu

  Burim Avdiu

  Burim Avdiu Burim Avdiu 

  Burim Avdiu

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and industry.

  Filan Fisteku 3
 • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and industry.

  Filan Fisteku 2

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and industry.

  Filan Fisteku

Our Clients

Who love to work with us and our teacher