The Cambridge School

Shkolla e Gjuhëve të Huaja

 • Italisht

  Niveli 1-2-3 Italiano per Stranieri

oferta
 
 • The Cambridge School Shpall Konkurs per Profesor te Gj.Angleze

  Kualifikimet:
  Fakulteti i Gjuhës Angleze
  Përvoja e punës (e preferueshme)
  Të jetë profesional dhe dinamik
  Të ketë aftësi komunikuese

  më shumë
 • 10% ZBRITJE PER TE GJITHE STUDENTET E UNIVERSITETEVE PUBLIKE DHE PRIVATE

  NXITONI!
  Oferta vlene per te gjithe ata qe rexhistrohen gjate muajit TETOR

  më shumë
 • Njoftim

  THE CAMBRIDGE SCHOOL është vlerësuar, nga Paneli i Ekspertëve të Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve, të AKREDITOHET për ofrim, vlerësim dhe lëshim të kualifikimit.


  GËZUARJ

  më shumë
shiko të gjitha

Lajme

 • The Cambridge School Shpall Konkurs per Profesor te Gj.Angleze

  Kualifikimet:
  Fakulteti i Gjuhës...

  më shumë
 • 10% ZBRITJE PER TE GJITHE STUDENTET E UNIVERSITETEVE PUBLIKE DHE PRIVATE

  NXITONI!
  Oferta vlene per te gjithe ata qe...

  më shumë
shiko të gjitha

Për Ne

 

Me 13 vite përvojë pune, me më shumë se 10 qendra shkollimi në tërë Kosovën dhe mijëra të diplomuar, The Cambridge School është shkolla e vetme që ju nevojitet për të përvetësuar në nivel akademik gjuhët e huaja. Shkolla e gjuhëve...më shumë